Bemutatkozás és referenciák

Valent József vagyok. Végzettségemet tekintve okleveles faipari mérnök. 17 évvel ezelőtt kezdtem el asztalossággal és fafaragással foglalkozni. Folyamatosan követem és alkalmazom a legújabb trendeket és technológiákat, hogy Önnek a lehető legjobb szolgáltatást tudjam nyújtani. Fő profilom a konyha és szobabútorok készítése, de ezen kívül lépcsők kivitelezését, régi ablakok, ajtók restaurálását is vállalom.

A műhelyem a Sopronhoz közeli Nagycenken található.

Amennyiben hosszú élettartamú, igényesen kivitelezett bútort szeretne otthonába, kérjen árajánlatot még ma!

Köszönöm, hogy ellátogatott oldalamra. Remélem, személyesen is lesz lehetőségünk találkozni!

Tisztelettel:

Valent József

Referenciák:

GYŐRI PANELKONYHA

Otthonos, meleg színekkel, teljes térkihasználással díjaztuk a panelkonyhát, a házibulik kedvencét. Letisztultság és elegancia, tört fehér és mahagóni – egyedi bútorkészítés változó, békés légkör. Szombathelyi fiatalnak készült konyhabútor a nomád stílust idézve, némileg elkalandozva Győr konyhabútor berkéből. A puritán, natúr külső mögött a konyhai eszközök tucatjával rejthetők el az illetlen tekintet elől: a kis terekhez panelkonyha ötletként ideális csellel éltünk. Mivel a háziasszony irtózik a kiálló fogantyúktól, megleptük egy praktikus, de mégis térvonal növelő trükkel is. Nem hiába, hiszen nyüzsgésben fő a biztonságos jövés-menés! Így a többfunkciós szegőléc csak egyik éke a csinos lakásnak: a parketták színére hajazó asztal és vágólap mellett mostantól táncolhatnak is. Mi arra is ügyeltünk, hogy extra bevilágítással érdekes hangulatot teremtsünk. A sarokrész is praktikusan rejti a mosogatás kellékeit. Fényezett, tiszta pulttal, praktikus felülettel startolhatunk a konyhába reggeliért. Panasz és gondmentesen töltik a mindennapot egyedi bútorokkal ügyfeleink, persze olcsó asztalost találni se könnyű Szombathelyen és Győrben! Remek példája lett, hogyan teszünk egy aprócska otthont élhetővé: modern konyha ötletekkel – na meg szívvel, lélekkel. Így vált az egyedi konyhánk nagyon is lakhatóvá, miközben az ő életük a tudatos tervezéssel válik reméljük mesterművé. Konyhabútorok Sopronba is készülnek egyedi ötlethez, elrejtünk minden edényt padozattól a mennyezetig! Az árból olcsó asztalosként is engedünk, mert első az ügyfél!

SOPRONI PANELKONYHA

Mint minden panelkonyhának, egyedi bútorkészítésnek, ennek is van saját története. A soproni Makó utca panelkonyha felújításhoz egy fiatal pár talált meg. Úgy érezték, miért is ne álmodják meg maguk, amit szeretnének? Natúr színeket választottunk a fa rajzolatát is meghagyva a tekinteteknek. Akár parkettához is illene, de a függőleges erezet jól ment a haránt futó csempéhez. A tört fehér szín nemcsak a fúgában köszön vissza, hanem a konyhapult feletti burkolaton is vezeti a szemet. Mi középpontban hagytuk az egyszerűséget a remélt nagyszerűségben, utat nyitva a „lakberendezők” ötletének. Fontos ismertetője az egyedi konyhának a letisztult, egyszerű vonalvezetés: pláne ha extra fényekkel, lámpákkal szeretnék feldobni őket. Bár a stílus hajlik a minimumra, mégis pazar a majdani enteriőrje. Széles munkapulton férnek el a modern konyhaeszközök, de aki megéli a panelkonyhát, díjazhatja a retro stílust is. Akár új otthont találnak itt a vintage kellékek, látványos egyedi konyha és dekor eszközök. Nem kulcselem, mégis szembetűnő a csinos ücsörgő az ablak alatt, amit használhatnak vágópultként, alatta praktikus tárolóhellyel. Ezzel a trükkel és némi tervezéssel a tér minden szegletét igába tudtuk hajtani. Asztalos Győr-Moson-Sopronban bármikor található, de fontos az egyediség. Nem csoda, ha a vevők hozzánk pártolnak át, az ismerősi ajánlás meggyőzte Őket! Szerencsénkre, egymásba futottunk, így én jó vevő voltam a lelkes ötletekre. Ennek köszönhető, hogy sikerült a legolcsóbb ajánlatot adni egyedi konyha árakra Sopronban és megyénkben. Tisztességből példát mutattunk, persze nem csalódtak a vevők sem! Akárcsak a többi családnál – ahol számított, kire bízzák Sopronban a szobabútor terveket – itt is szolid árakkal lettem hiteles.

EGYEDI KONYHABÚTOR SZOMBATHELYEN

Bútorkészítés Szombathelyen azoknak, akik kinőtték a panelt.  Miért is ne álmodnánk egy új otthont bárkinek? Konyha ötletek között is ritka, hogy az ügyfélnek kész terve legyen. Ezúttal mégis kitalálták és meg is csináltatták velünk: pontosan úgy, ahogy kellett! Tágabb életteret érdemel mindaz, aki talál benne magához illő különcséget. Aki belép ide, a látványt sosem felejti el! Hangulata jól illeszkedik a nyitott konyha igényéhez, hiszen a teret nem választja el semmi az enteriőrben. Csak a bútorok teszik markánssá a funkciókat, ráérős ritmust diktálva a benne élőknek. Hozzá dukál a beépített hűtő és mosogatógép, nagyon ellenálló akril frontokkal: ütős páros a megélt élethez. Nem hiába, hiszen nemcsak ünnepnapon van igény a jó munkára, a szépségre. Érdekes megoldás a fények használata: a természet napsugara beolvad a hűvös neonfénybe. Elfér még egy mobil tároló, némi ülőke és nagyobb készülékek: jól használható a konyha minden szeglete. Egységes dizájnt képvisel, így akad a szemnek is látnivaló bőven. Kulcselem a fényezett, márványhatású bútorlap, aminek színe is verhetetlen. Követtük a lakberendező ötletét: a praktikum diktálta az érveket. Ráadásként alumínium redőnnyel találtunk trükköt a rendezettséghez. Teljesen újszerű, mégis olyan, mintha egy szobára csodálkoznánk rá: csak a kanapé hiányzik és egy jó bor, némi sajttal az olajzöld beltérben. Választhatunk nőies színeket is a falfelületekhez, sok virággal nagyon virtuóz miliőt kapunk a tavaszt felidézve. Fokozhatjuk a hatást élénk textilekkel, feltűnő kiegészítőkkel, dekortapétával vagy fémes hatású konyhai eszközzel. Ide szinte minden illik: pazar variációkban újulnak meg a színek! A fából készült bútorok föld színekben, naturális fogantyúkkal is elkészülnek. Az olcsó konyha egyhangúságát ezúttal a nagyvárosi hangulat töri meg.

KÖNYVESPOLC SOPRONBAN

Soproni művészlakást díszít a ma legdivatosabb polcelem. Az ötlet annyira egyedi, hogy már önmagában is domináns minden beltérben. Ezután már kevés elég, hogy akár kis polgári lakás  kiválló asztalos munkával kerüljön a TOP száz közé a  „küzdőtérben”. Ezúttal a tulaj igencsak átgondolta a nyerő esélyeket. Bátran belevágtak az újításba, leverték a vakolatot a tégláig: fehéren tették divattá a hátteret. Bútorunkat egy svéd tervező munkája szerint alkottuk meg. Adottságait a helyi igényekhez mértem. Színben, elemszámban hatalmas kínálatot vállalunk el: mi tényleg hallgatunk az ügyfélre! Polcrengeteg faltól-falig építhető, akár nagyobb, hangárszerű térben. Látványban olyan, mintha lazán ő diktálná a ritmust a lakberendezéshez! A polcok magassága, szélessége jól alkalmazkodik az irodák méretéhez. Nappali bútor Sopron és környékén a legolcsóbban nálunk készülhet: külföldi mintára, itthon edzett mesterrel. Faforgácslapból, natúr bútorlapokból, egyedi asztal toldatokkal, tárgyalókkal is elkészítem. Elemei falra rögzíthetők, stabilak, jól működnek középületekben. Könyvek helyett dobozok, akták, fém és fonott kosarak is tarthatók benne. Kézműves boltok, kis műhelyek, kis boltok vagány kulcseleme lehet! Sok mindent és sokféleképpen elhelyezhet benne. Akár karnissal kosarakat, poharat, de még fűszertartót is feltehet: lógathat, de akár ragaszthat is dolgokat minden felületre. Egyedi bútor ötletek, panel megoldások közt ez a polcrendszer tényleg különleges. Saját lakásban bővíthető, a teret felfelé kitöltő praktikum lett. Máris hasznosítottuk a teljes falfelületet és még nincs vége az ötleteknek! Egyedi bútorkészítéssel, tanáccsal segítek, hogy a csinos polc vagány új gazdája legyen. Kiállítótérhez, de akár egyetemistáknak, bemutatóteremnek, könyvtárnak is elkészítem. Százféle funkció és hasznosság garantált akkor is, ha nincs sok szabad felület.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.