Egyedi konyhabútor

A konyhabútor a mai modern világban nem csak egy használati eszköz, hanem jellemzően ékszer a lakásban. Tervezésnél a szakember tulajdonképpen egy lakberendező szemével kell, hogy lásson, az asztalos szaktudását és tapasztalatával, a megrendelő igényeivel, valamint a helyi adottságokkal összevetve kell, hogy tervezzen.

Újépítésű lakásoknál általában odafigyelnek a tervezők az összhangra. Könnyebb dolgunk van a konyhabútor készítésnél, nagyobb teret kapunk a tervezésben, így összhangba lehet hozni a praktikát a szépséggel, a megfelelő stílus keretében.

Régebbi építésű már berendezett lakásokban a meglévő stílushoz kell igazodni, kivéve, ha más igényt jeleznek felénk. Kis helyiségeknél mindenképp a praktika a legfőbb szempont, sokkal több kompromisszumot kell kötni, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet a megfelelő konyhabútort kialakítani.

A bútorvázat szinte minden esetben bútorlapból gyártjuk néhány kivételtől eltekintve. Az ajtók készülhetnek vákuumfóliázott mdf-ből, magasfényű akrilból, laminált bútorlapból.

A munkalapok közül leginkább dekorozott lapokat használunk, de előfordul, hogy fa vagy gránit munkalap a felhasznált anyag.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.