Megrendelés menete

Amennyiben úgy dönt, hogy korrekt áron egyedi bútort készíttetne, úgy az első lépés, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a jobb oldalon található telefonszámon, vagy e-mailben (mobil eszközön a lap alján található).

A telefonos igény egyeztetés után következik a helyszíni felmérés. Itt kerül átbeszélésre a jövőbeli bútora kinézete, színe, funkció és méretei.

Ezen információk alapján 1-2 napon belül elkészül az árkalkuláció, az ajánlat tételesen tartalmazza a felmérés során kért paramétereket, az árat és a vállalt határidőt. Az árajánlat mindig írásban kerül kiállításra, Önhöz nyomtatott, vagy elektronikus formában juttatjuk el kérésének megfelelően.

Amennyiben árajánlatunkat elfogadja, az előlegfizetés következik. Az előleg összege az ár 40 és 70%-a között mozoghat és mindig átvételi elismervény ellenében történik, melyen szerepel az átadó és az átvevő aláírása. Felmerülhet a kérdés, hogy az előleg összege, miért érheti el a vételár 70%-át? Ellentétben a sok helyen megszokott móddal, nem az anyagár többszörösét vesszük alapul az ármeghatározásnál, mi a munka mennyiségét árazzuk be. Így az előleg összegét az anyagár és az előre látható gyártási költségek határozzák meg. Ezzel a módszerrel tudjuk a korrekt árainkat biztosítani.

Az előleg átadása után egy kis várakozás következik az Ön részéről, a mi részünkről pedig szorgos, precíz munka, melynek a végeredménye a kész bútor. Amennyiben előre jelezte, a régi bútorát elszállítjuk és helyére beépítjük az újat. Ezek után csak az utolsó lépések maradtak el: a fennmaradt vételár kifizetése és az új bútor “belakása”.

Amennyiben ezen információkon túl segítségére lehetek, kérem keressen bizalommal!

Valent József

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.